436077 ALL NEW ZR V EXPANDS HONDA SUV LINE UP WITH A STYLISH SPORTING DYNAMIC
436072 ALL NEW ZR V EXPANDS HONDA SUV LINE UP WITH A STYLISH SPORTING DYNAMIC

SPAUDOS PRANEŠIMAS

VISIŠKAI NAUJAS ZR-V PAPILDO HONDA VISUREIGIŲ LINIJĄ STILINGU, SPORTIŠKU IR DINAMIŠKU PASIRINKIMU
  • Visiškai naujas visureigis užpildo HR-V ir CR-V skirtumą, sujungdamas sportišką išvaizdą, patrauklią dinamiką, didelį praktiškumą ir aukščiausios klasės interjerą.
  • „Civic“ DNR - ZR-V pagrindas, įkvepiantis važiuoklės ir platformos dizainą, kad vairavimas būtų patrauklus, įdomus ir naudingas.
  • Pritaikytas e:HEV hibridinis jėgos agregatas užtikrina dinamišką, tačiau itin efektyvų vairavimą ir išskirtinę realią ekonomiją.

Ofenbache (Vokietija) vykusiame Europos žiniasklaidos renginyje „Honda“ atskleidė visiškai naują ZR-V modelį. Visiškai naujas C segmento visureigis, kurį bus galima įsigyti 2023 m. rudenį, siūlo tobulą rafinuoto stiliaus, praktiškumo ir tikslingo vairavimo patirties derinį.

Tarp HR-V ir CR-V esantis ZR-V skirtas jauniems, įvaizdžiu besirūpinantiems pirkėjams, kurie ieško stilingo, galingo ir smagaus vairuoti automobilio, kuris lengvai įsilietų į jų gyvenimą. Po elegantiška, stilinga išore slepiasi visiškai hibridinė „Honda“ technologija, kuri dalijasi DNR su daugybę apdovanojimų pelniusiu naujuoju „Civic e:HEV“. Dinamiškomis savybėmis garsėjantis „Civic“ įrodė, kad visiškai hibridiniai automobiliai gali būti patrauklūs ir smagūs vairuoti, o ZR-V šią logiką pritaiko ir C segmento visureigiams.

ZR-V optimizuotas efektyvus, bet galingas 2,0 l keturių cilindrų tiesioginio įpurškimo Atkinsono ciklo variklis, veikiantis kartu su dviem motorais, užtikrina staigų ir greitą pagreitį.

Specialiai pritaikyta, lengva ir standi važiuoklė buvo sukurta remiantis „Civic“ ir CR-V platformų koncepcijomis ir buvo sukurta taip, kad pasižymėtų tokiomis važiavimo savybėmis ir dideliu manevringumu, kurie paprastai būdingi sportiniams hečbekams. Dėl patobulintos grįžtamojo ryšio valdymo logikos ir mažos trinties komponentų vairavimas yra lengvas, tačiau naudingas, o daugiasvirtė galinė pakaba ir optimizuotos įvorės užtikrina patogų, tačiau įtraukiantį vairavimą, kuris didina pasitikėjimą ir komfortą už vairo.

Dėl savo tikslingos laikysenos, tylių paviršių ir drąsios priekinės dalies ZR-V yra ryškus kelyje ir puikiai papildo savo dinamines savybes. Ploni priekiniai žibintai ir stilingos blizgios juodos grotelės sukuria rafinuotą estetiką, kuri tęsiasi ir toliau - nuo tylių visureigio šonų iki drąsaus galinio bamperio dizaino su elegantiškais horizontaliais galiniais žibintais, dailiai integruotais į bagažinės dangtį. „Honda“ inžinieriai didžiausią dėmesį skyrė funkcionalumui, o kiekviena panelė ir komponentas buvo optimizuoti taip, kad pagerintų matomumą ir aerodinamines savybes.

Kompaktiškas ZR-V komplektas užtikrina išskirtinę erdvę, praktiškumą ir komfortą, užtikrina optimalų funkcionalumą, kad būtų patogu naudotis, ir sukuria universalų saloną, kuriame pirmenybė teikiama patogumui ir lanksčioms daiktadėžėms. Jame yra daugybė dėtuvių ir kišenių, taip pat galinė krovinių erdvė su krovinių pertvara, ištraukiamu bagažinės dangčiu ir po grindimis esančia daiktadėže, todėl ZR-V bagažinės talpa padidėja iki 1291 litro.

Visureigio klasėje pirmaujantį interjerą dar labiau sustiprina įspūdingas komforto ir patogumo lygis. Aukštos kokybės minkštos medžiagos su detalia apdaila derinamos su stilingu apšvietimu visame salone ir sukuria aukščiausios klasės atmosferą. Be to, daugybė įkrovimo taškų ir naujausia HMI technologija užtikrina vairuotojo ir keleivių ryšį su išoriniu pasauliu per didelį devynių colių jutiklinį ekraną viršutinio prietaisų skydelio centre, kuris tęsiasi per visą salono priekį, kad padidintų šoninės erdvės pojūtį.

„Visiškai naujas „Honda ZR-V“ sukurtas ir sukonstruotas taip, kad atitiktų užimto ir aktyvaus gyvenimo būdo poreikius, ir yra patrauklus mūsų visureigių linijos papildymas“, - sakė Yutaka Kato, ZR-V stambaus projekto vadovas. „Šis automobilis, kuriame kasdienis funkcionalumas, išskirtinis komforto lygis ir patrauklus dizainas derinamas su sportine dinamika ir mūsų išskirtiniu e:HEV hibridiniu jėgos agregatu, yra tobulas mūsų europietiškų modelių gamos tęsinys.“