436211 ALL NEW HONDA CR V NEW POWERTRAIN OPTIONS FOR GLOBAL FAVOURITE

SPAUDOS PRANEŠIMAS

VISIŠKAI NAUJAS HONDA CR-V: NAUJI VARIKLIŲ VARIANTAI PASAULINIAM FAVORITUI, SIŪLANTYS DAUGIAU STILIAUS, KOMFORTO, SAUGUMO IR ERDVĖS
  • Galima įsigyti su visiškai hibridine e:HEV arba pirmą kartą Europos rinkoje - su iš tinklo įkraunama hibridine e:PHEV technologija.
  • Evoliucinis dizainas išlaiko gerai pažįstamą CR-V siluetą, tačiau patobulintas ir papildytas naujais stilių pabrėžiančiais elementais.
  • Pirmą kartą Europoje pristatytas visakryptis „Honda SENSING 360 Premium“ pažangiųjų pagalbos vairuotojui sistemų rinkinys.

„Honda“ pristatė šeštosios kartos geriausiai parduodamą visureigį CR-V, kuris šiais metais pasirodys Europoje ir pakels dizaino, praktiškumo ir kasdienio naudojimo standartus.

Ofenbache, Vokietijoje, vykusiame Europos žiniasklaidos renginyje pristatytas naujausias CR-V buvo patobulintas visais atžvilgiais, kad būtų sukurtas tobulas universalus visureigis. Jame suderintos pažangios ir sportiškos vertybės, kuriomis garsėja „Honda“ prekės ženklas, ir naujausios pagalbinės vairuotojo priemonės bei pasyvusis saugumas, kad būtų užtikrintas išskirtinis patikimumas, dinamika ir komfortas. Dėmesys aukštos kokybės spalvoms, medžiagoms ir audiniams visame salone suteikė CR-V daugiau pranašumo aukščiausios klasės segmente.

CR-V bus siūlomas su visiškai hibridiniu (e:HEV) arba, pirmą kartą Europos rinkoje, iš tinklo įkraunamu hibridiniu (e:PHEV) jėgos agregatu. Abiejuose variantuose montuojamas 2,0 l keturių cilindrų tiesioginio įpurškimo Atkinsono ciklo benzininis variklis, kuris buvo patobulintas siekiant padidinti efektyvumą, rafinuotumą ir dinamiškumą visoje serijoje.

e:PHEV

„e:PHEV“ naudoja tokius pat lengvus ir didelio galingumo įmontuotus elektrinius variklius, kaip ir „e:HEV“, kad užtikrintų įspūdingą pagreitį, greitą įkrovimo laiką ir labai konkurencingą tik elektra varomo automobilio ridą.

Elektros režimu įkraunamas CR-V gali nuvažiuoti 82 km, todėl didžiąją dalį kasdienių kelionių galima įveikti vien elektra. Kai akumuliatoriaus temperatūra yra 25 laipsniai, nuo 0% iki 100 % akumuliatoriaus įkrovos būseną galima pasiekti vos per 2,5 valandos.

„e:HEV“

Visiškai hibridiniame CR-V bus įdiegta pažangiausia apdovanojimus pelniusio „e:HEV“ jėgos agregato, kuris pirmą kartą buvo pristatytas apdovanojimus pelniusio „Civic“ hečbeko versijoje. Daug galios turintis ličio jonų akumuliatorius ir du kompaktiški, lengvi elektriniai varikliai kartu su benzininiu varikliu sklandžiai perjungia EV, hibridinę ir variklio pavarą, todėl idealiai tinka visiems vairavimo scenarijams.

 

Visiškai naujas modelis išlaiko gerai pažįstamą siluetą, tačiau jo dizainas patobulintas taip, kad jis dar labiau išryškėtų kelyje. Tai prasideda nuo tikslingesnio stiliaus priekyje, kur e:HEV ir e:PHEV variantai išsiskiria išskirtiniu grotelių dizainu. Ploni priekiniai žibintai kartu su naujais firminiais dienos šviesos žibintais sukuria ryškų vizualinį vaizdą, o gale vertikalus stabdžių žibintų ir posūkių signalų derinys yra išmanus iš karto atpažįstamo CR-V galinių žibintų dizaino patobulinimas.

Projektuojant ir kuriant dar vienas svarbus aspektas buvo matomumas. Dėl plataus ir neperkrauto variklio dangčio CR-V priekinių kampų taškai yra žemi, todėl vairuotojai gali suprasti bendrą automobilio formą. Kartu su dideliu stiklu CR-V užtikrina puikų išorinį matomumą visiems keleiviams, sumažina stresą, padidina atvirumo jausmą ir suteikia saugumo bei užtikrintumo jausmą visiems keleiviams.

Po evoliuciniu dizainu taip pat slepiasi visų CR-V matmenų padidėjimas. Naujasis CR-V yra platesnis, ilgesnis ir aukštesnis nei ankstesnis modelis, jame daugiau erdvės keleiviams, 40 mm ilgesnė ratų bazė gale suteikia 16 mm daugiau erdvės kojoms ir 18 % daugiau vietos bagažui. Aštuoniais lygiais reguliuojama galinės sėdynės atsilenkimo padėtis ir 10,5° didesnis kampas leidžia keleiviams patogiai atsipalaiduoti.

Atnaujintas „Honda SENSING“ funkcijų rinkinys ir nauji konstrukciniai komponentai užtikrina geriausią klasėje aktyvųjį ir pasyvųjį saugumą. Visiškai naujasis CR-V yra pirmasis, kuriame įdiegta „Honda SENSING 360“ - visiškai nauja visakryptė saugos ir pagalbos vairuotojui sistema, kuri pašalina akląsias zonas aplink automobilį ir padeda išvengti susidūrimų, sumažindama vairuotojui tenkančią naštą.   

„Visiškai naujasis CR-V grindžiamas viskuo, kuo pasižymi šis kultinis modelis - pažangiu dizainu, aukščiausios klasės salonu, geriausiu klasėje saugumo, praktiškumo ir komforto lygiu bei efektyviomis ir greitomis eksploatacinėmis savybėmis“, - sako „Honda Motor Europe Ltd“ vyresnysis viceprezidentas Tomas Gardneris. „Ši naujausia modifikacija - tai aukščiausios klasės visureigis, siūlantis unikalų, dinamišką ir aukščiausios kokybės produktą, kuris puikiai atitinka dabartinius Europos rinkos poreikius.“

436208 ALL NEW HONDA CR V NEW POWERTRAIN OPTIONS FOR GLOBAL FAVOURITE